top of page

Vi är på rull

Japp, årets första onsdagscykling med Åre Bergscyklister!


19 glada cyklister samlades vid Åredalens Fjällgård för att ta sig en tur runt Ristafallet. En lagom runda för att få igång cykelmusklerna och hitta balansen i år igen. Våren har inte bjudit på speciellt bra cykelväder i västra Jämtland så många cykelben har fått vänta på premiärturen.


Magnus och Decha i sina nya fina röda jackor med tillhörande ryggsäckar hälsar alla välkomna till sommarens första träff. Decha tar täten och Magnus tar kön ... som det brukar vara. Lugn cykling med många stopp. Det tillhör att man måste jämföra lite cykelprylar och titta och kommentera eventuellt nya cyklar som ännu inte ens har dammiga däck.Alla intresserade ska kunna vara med på träffarna. Vi är noga med att ta det lugnt över de tekniskt svåra partierna och vi väntar alltid in så alla hänger på. Skönt med några extra stopp så här i början innan man hunnit hitta cykelkänslan. Också trevligt att det ges möjlighet att prata med flera olika deltagare.
Det viktigaste sparade vi till sist. Ett stopp hos Chrille Kalmendahl för en snabb kopp kaffe och mycket skitsnack om allting. Social cykling är alltid temat på onsdagscyklingarna.Det enda som krävs för att vara med är att man tycker det är roligt att cykla och att man är medlem i Åre Bergscyklister. Häng med oss på Facebook och Instagram så ser du var vi cyklar nästa onsdag. Välkommen!Text & Foto: Ola Rockberg

337 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page