top of page

Lunchpromenad Åre

Avslappnande lunchpromenad idag med Åreskutan som fond.

Krispigt höstväder idag. Solen sken och himlen var helt blå. Skönt att rensa tankarna lite under en kort promenad innan inomhusmöte hela eftermiddagen.


Jag jobbar i ett stort hus (Åre Gamla Sjukhus) så att bara gå runt fastigheten, med en liten extrakrok, blir en trivsam runda som ger lagom med frisk luft. Härligt att hela tiden ha något vitt fjäll att vila ögonen på. Åreskutan, Mullfjället eller Renfjället ramar in turen på ett fridfullt sätt.Jag tycker det är värdefullt att veta att jag har den här vackra naturen nära till hands hela tiden. Även om det bara blir en kortare promenad under min lunch är det betydelsefulla minutrar. Att bo i Åre kommun där man lätt kan nå naturen alla årstider är en viktig faktor för många när det gäller att bosätta sig i den här regionen. Jag är ursprungligen från Jämtland och har bott i Åre kommun sedan mitten på 80-talet. Emellanåt blir jag hemmablind och glömmer bort hur fint jag har runt mig. Får ibland nypa mig i armen så jag vaknar till och inser hur vackra vyerna i Jämtlandsfjällen är.
Text & Foto: Ola Rockberg

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page