top of page

Klas Garage i Åre

Åre Bergscyklister startar cykelsäsongenKlas Hägg i sin klassiskt rutiga skjorta och bekväma tofflor tar emot oss i sitt cykelgarage och berättar för ett gäng nyfikna cyklister hur man håller ordning på sin cykel så att den ska hålla tuff cykling.Cykelsäsongen har officiellt startat och som sig bör har Åre Bergscyklister en meksamling för de som vill vara med på klubbens ondagscyklingar. Varje onsdag kl 18.00 träffas vi för 1-2 timmars social cykling. Alla är välkomna och det enda kravet är att man är medlem i klubben och har en mountainbike. För barn och ungdomar är det måndagar som gäller. Se mer info på hemsidan.

Du hittar Klas Garage hemma hos Klas. Nu är hans cykelverkstad officiellt öppen och han tar emot kunder som vill ha sin cykel servad. Se mer info på hans hemsida: www.klasgarage.com

Klas har många års erfarenhet av att meka cykel. Han har varit med och skapat cykelutvecklingen i Åre och han har skruvat cyklar åt landslagsåkare och konsultat åt diverse cykelmärken.
Med en dricka i handen, med stora öron och med många nyfikna frågor fick vi höra hur man gör för att hålla koll på cykeln. Nu är cykelsäsongen invigd och nästa onsdag träffas vi med cyklar för att köra en runda tillsammans. Hoppas du är cykelsugen. Välkommen att hänga med nästa onsdag. Du ser på Åre bergscyklisters facebook var vi samlas och var vi cyklar. Haka på!

Text & Foto: Ola Rockberg
490 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page