top of page

Det är alltid svårt att prissätta bilder. Det är så olika värda beroende på vad de ska användas till, vem som är köpare, hur stora de är, hur många gånger de ska användas mm. Jag har satt två utgångspriser för de som snabbt vill köpa bilder från fotogalleriet online direkt från hemsidan. Många gånger behöver man resonera sig fram till priset så hör gärna av dig om om du har frågor.

 

Alla bilder på hemsidan går att köpa. Både från fotogalleriet och fotoberättelser. Köper du bilder från fotogalleriet kan du köpa direkt på nätet och du kan ladda hem bilden på en gång. Det är det snabbaste sättet att köpa bilderna. De går att köpa i två storlekar direkt från hemsidan och de levereras i jpg-format.

1. Små lågupplöst (Single photo download web size 640x480) = 199:- ink moms

2. Originalstorlek högupplöst (Single photo download original) = 1999:- ink moms

a: Klicka på den önskade bilden i fotogalleriet och klicka på ikonen "buy photo"

b: Bestäm vilken av de två storlekarna du önskar köpa

c: Gå till kassan och betala och ladda hem bilden

Funderar du på priset, antal bilder, storlek på bilden, speciella motiv eller varianter på motiv så skicka mig ett mail eller slå en signal. Det kan finnas fler bilder i mina gömmor som kanske passar dig och det kan också hända att jag är på bra humör och kan tänka mig att resonera om priset. Köper du fler bilder vid samma köptillfälle blir det ett billigare pris per bild. Tveka inte att höra av dig om du har funderingar.

Jag har två facebooksidor där du också hittar bilder:
Ola Rockberg Skidor och Foto

Årebilder

Ola Rockberg | Bullerbyn 3 | 857 51 Åre

email: orockberg@gmail.com
tel: 0730-653290

www.olarockberg.se

instagram: @olarockberg

bottom of page